Leren schaatsen op de ijsbaan van het Winterfestijn

Foto: Winterfestijn

Het is een beeld dat voor de kinderen van nu wel heel gek moet zijn om te zien. Achter een stoel op het ijs met je schaatsjes om de kunst van het schaatsen te leren. Helaas is schaatsen op natuurijs een zeldzaamheid geworden. En daarom kun je op het Winterfestijn de fijne kneepjes van het schaatsen leren.

De schaatslessen zijn ieder jaar een groot succes. Ze worden gegeven onder de bezielende leiding van schaatstrainingsgroep Exerceo. Al vier jaar doen de instructeurs van Exerceo dit met veel passie en liefde op de schaatsbaan in Elst. En elk jaar staan de vrijwilligers van het Winterfestijn weer versteld hoe snel de kinderen het schaatsen onder de knie krijgen tijdens de vier lesuren.

Beperkte plaatsen beschikbaar

Omdat de lessen zo populair zijn en er maar een paar plaatsen beschikbaar zijn, moeten we helaas altijd mensen teleurstellen. Dit jaar mikt de organisatie van het Winterfestijn dan ook vooral op kinderen die nog niet of nauwelijks kunnen schaatsen. Kinderen die al vaker bij ons schaatslessen hebben gevolgd, kunnen niet meer meedoen aan de lessen. Dit jaar is er geen reservelijst en is er geen mogelijkheid voor een voorinschrijving. Als je je inschrijft via onze website, kun je gelijk afrekenen. Als je bent aangemeld en je hebt betaald, ben je verzekerd van een plek.

Aanmelden lessen

De lessen bestaan uit twee ochtenden van twee uur op een zaterdag en zondag. Je krijgt dus in één weekend les van in totaal vier uur. De lessen worden gegeven in het weekend van 14 en 15 december en van 21 en 22 december en duren van 9.00 tot 11.00 uur. De kosten bedragen 30 euro per kind. Dit is inclusief schaatsen en huur van de schaatsbaan.Tijdens de schaatslessen is de ijsbaan gesloten voor andere schaatsers dan deelnemers aan de lessen. Voor aanmelding en voor meer informatie: www.winterfestijnoverbetuwe.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen