GroenLinks organiseert ‘Feedback voor de fractie’

Foto: GroenLinks Overbetuwe

Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Waar moet GroenLinks Overbetuwe meer aandacht aan geven? Wordt het verkiezingsprogramma goed uitgevoerd? Vallen de activiteiten in de smaak? Werkt GroenLinks genoeg samen met inwoners en organisaties uit de gemeente?

GroenLinks Overbetuwe organiseert zaterdag 23 november ‘Feedback voor de fractie’. Dat is een mooie gelegenheid om input te geven voor bewoners van de gemeente Overbetuwe. Iedereen is welkom om feedback te geven op het functioneren van GroenLinks.

Officiële programma

Fractievoorzitter Hanno Krijgsman begint de middag met een korte inleiding. Daarna worden er kleine groepjes gevormd. Elk groepje schuift aan bij een raadslid en burgerlid en behandelt een van de volgende vier thema’s:

  • Drie domeinen (sociaal, ruimte, financiën en bestuur)
  • Communicatie, zichtbaarheid en activiteiten
  • Politieke strategie en samenwerking
  • Uitvoering verkiezingsprogramma

Na twintig minuten wordt er gewisseld zodat elk groepje over elk onderwerp kan meedenken. Om 16:15 is het officiële programma ten einde en sluiten we de middag af met een gezellige borrel.

Aanmelden

Aanmelden graag via [email protected]. Heb je geen tijd om de hele middag aanwezig te zijn? Schuif dan ook gerust aan voor één of twee rondes. GroenLinks Overbetuwe is blij met alle feedback!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen