Open huis De Bron in Heteren

Hervormde gemeente
Hervormde gemeente
Foto: Overbetuwe Nieuws Petra Scheutjens

De Bron is een combinatie van boekentafel en I(srael) P(roducten) C(entrum)-consulentschap, die verzorgd wordt door enkele enthousiaste vrijwilligers. Naast handdoeken, verzorgingsproducten, kandelaars, confituren, thee, sokken en schorten worden er ook verschillende boeken zoals bijbelse dagboeken, gedichtenbundels, kinder-bijbel-boeken, geschenkboekjes en kerstkaarten te koop aangeboden.

De verkoop van de boeken komt ten goede aan het zendingswerk in Nederland en de dat van de Israel-producten aan de kleine ondernemers en speciale projecten in Israel. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met boekentafel en de Israel-producten.

Open huis

Vrijdag 29 november van 18.30-20.00 uur en zaterdag 30 november van 10.30-12.30 uur is iedereen welkom bij De Bron aan de Kastanjelaan 20 in Heteren.

De Bron

“De Bron” is een klein winkeltje, gerund door gemeenteleden. Het assortiment bestaat uit een veelheid aan christelijke lectuur, kaarten, cadeaus, Israëlproducten, et cetera. Ook worden de collectemunten die in de gemeente in omloop zijn via De Bron gedistribueerd. De Bron is elke vrijdagavond van 18:30u tot 20:00u geopend en op zaterdagochtend (behalve in juli en augustus) van 10:30u tot 12:00u. Van harte welkom op Kastanjelaan 20, ingang net naast de Vluchtheuvel!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen