Speeltuin Elstervreugd heeft doelbedrag gehaald dankzij Overbetuwe Doet

Foto: Speeltuin Elstervreugd

Speeltuin Elstervreugd heeft het doelbedrag gehaald van 750 euro. Dankzij de mensen die Speeltuin Elstervreugd hebben gesteund met hun waardecheque van Overbetuwe Doet.

Speeltuin Elstervreugd had het doelbedrag in gedachten zodat er weer de nodige stappen kunnen worden gezet richting het realiseren van de speeltuin.Het bestuur van Speeltuin Elstervreugd wil iedereen die geholpen heeft bedanken voor de donering.

De droom van Elster Speeltuin

“Een veilige, kleurrijke, multifunctionele, duurzame, klassieke buitenspeeltuin van 1 hectare groot in de omgeving van Elst, GLD waar jong en oud – met of zonder beperking, onbezorgd samen kan spelen”. Daarbij: multifunctioneel, fysiek en mentaal uitdagend, saamhorigheid en acceptatie vergrotend, duurzaam en veilig. “Het digitale tijdperk waarin wij leven kent vele voordelen, maar ook nadelen. Onze kinderen zijn vaak niet achter hun beeldscherm weg te slaan en komen daardoor te weinig aan buitenspelen toe, met alle gevolgen van dien. Het fysiek bezig zijn, empathie, acceptatie, maar ook het leren samen spelen en delen, wordt naar onze mening te weinig gestimuleerd. De uitdaging ontbreekt. En daar komt Speeltuin Elstervreugd om de hoek kijken.”

Voor iedereen toegankelijk

Speeltuin Elstervreugd zal toegankelijk worden voor iedereen; ook met kinderwagens, rolstoelen, rollators etc. De multifunctionele kantine zal voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Iedereen die een ruimte zoekt om bij elkaar te kunnen komen is welkom: schoolreisjes, kinderpartijtjes, seniorenclubs etc.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen