Lezing ‘Zes minuten wachten op geluk’ door Marjan Knippenberg

Foto: Ontmoeting & Inspiratie Heteren

Een lezing over ontmoeten, verbinding, spontaniteit, lef, vertrouwen, loslaten en geluk.

Marjan (41) liftte ruim twee jaar lang één dag in de week naar haar werk. Van de rand van Nijmegen naar het Radboudumc en ’s avonds weer naar huis. Een relatief kort stukje van 6 kilometer. In die 15 minuten dat ze bij die vriendelijke liftgever in de auto zat gebeurden soms bijzondere dingen. Echt contact. Twee vreemden die zich aan elkaar openstellen op een manier die in een andere setting niet snel voor komt. Het fascineerde haar.

166 vreemden

Tijdens deze lezing vertelt Marjan haar verhaal. Een verhaal dat ook het verhaal is van de 166 vreemden die ze ontmoette. Over de vele levenslessen die liften bevat. Hoe zij het liften ziet als een prachtige metafoor voor het leven zelf. En waarom ze er heel gelukkig van werd. Ze schreef er zelfs een boek over ‘Zes minuten wachten op geluk’.

Lezing in De Bongerd

Ontmoeting & Inspiratie Heteren (HOI-IOH) organiseert op dinsdag 17 december de lezing ‘Zes minuten wachten op geluk’ door Marjan Knippenberg. De lezing is van 20:00-22:00 (inloop vanaf 19:30) in zalencentrum De Bongerd in Heteren. Entree: 8,50 euro, inclusief kop koffie/thee.

Aanmelden graag!

Via [email protected] of de website: www.spirituele-ontmoeting-heteren.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen