Toespraak burgemeester Patricia Hoytink-Roubos tijdens Nieuwjaarsontmoeting 2020

Gemeente Overbetuwe had goed verzorgde nieuwjaarsontmoeting georganiseerd bij het Winterfestijn in het centrum van Elst. Live muziek op het terras en in het café. Vrijwilligers van het Winterfestijn liepen rond met hapjes en drankjes. Kachels stonden buiten te branden zodat je je op kon warmen tijdens de koude avond.

De nieuwjaarsontmoeting vond dit jaar plaats bij het Winterfestijn in Elst. Bij binnenkomst werd je persoonlijk begroet door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos en haar echtgenoot. Ze had voor iedereen persoonlijke aandacht en nam daar ook de tijd voor.

‘Verbinding’ en “Het Toonbeeld’

Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos hield een toespraak voor de aanwezigen, waarin ze het thema ‘verbinding’ centraal had staan. Ze haalde de verbinding van de gemeente Overbetuwe aan met Arnhem, Nijmegen en Lingewaard. De verbinding met het grotere gebied van provincie Gelderland tijdens Gelderland herdenkt. Maar ook zorgde ze voor aandacht tussen de gemeente en haar inwoners en de belangrijke rol die zijzelf daarin speelt. Daarna reikte burgemeester Hoytink-Roubos de prijs uit voor vrijwilliger van het jaar 2019 aan Karin Smeenk. Overdonderd nam Karin haar award ‘Het Toonbeeld’ en de bos bloemen aan.

Kinderburgemeester Salma begeleide de burgemeester van Overbetuwe tijdens het officiële gedeelte. Zij gaf een mooie bos bloemen aan Karin Smeenk.

Toespraak

Wil je de toespraak nalezen die burgemeester Patricia Hoytink-Roubos heeft gehouden? Klik op deze link. Wilt je de opnames van de toespraak zien? Klink hier op deze link.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen