Wegafsluiting is nog geen wegafsluiting

Het bord langs de weg gaf aan dat de weg vanaf 6 januari gesloten zou zijn. Maar het verkeer kan nog doorrijden in Zetten.

In het bericht van Overbetuwe Nieuws van 22 december ‘Wegafsluiting Helderingstraat in Zetten’werd gewaarschuwd voor een wegafsluiting. Tot dusver kan het verkeer er nog steeds langs.

Wegafsluiting is nog geen wegafsluiting

Van 6 januari tot en met 17 januari zou de Helderingstraat afgesloten worden voor werkzaamheden. Dat is de Hoofdstraat die loop vanuit het centrum van Zetten naar de Wageningsestraat. Een veelgebruikte route vanuit Hemmen, Zetten of omliggende dorpen. Nu zijn de werkzaamheden nog steeds niet aan de gang, dus al het verkeer kan nog steeds deze weg gebruiken.

Na 17 januari gesloten?

Wanneer de weg wel wordt afgesloten, en hoe lang dit gaat duren, is nog niet bekend.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen