Aster uitvaartzorg opent uitvaartcentrum in Elst

Foto: Aster Uitvaartzorg

In het weekend van 29 februari en 1 maart opent Aster uitvaartzorg de deuren van haar  uitvaartcentrum aan Kokkeland 17 te Elst. Op deze unieke locatie, in het centrum gelegen, zal Aster vanaf maart uitvaarten gaan verzorgen.

In het uitvaartcentrum worden sfeervolle rouwkamers gerealiseerd waarvan nabestaanden een eigen sleutel kunnen ontvangen. Op deze manier kan men een overleden dierbare onbeperkt en op ieder moment van de dag bezoeken. Met deze ‘24uurskamers’ is Aster de eerste en enige uitvaartonderneming in de gemeente Overbetuwe die dit aanbiedt.

In warme en huiselijke sfeer afscheid nemen

In het uitvaartcentrum zal bovendien een aula zijn, waar uitvaartceremonies plaats kunnen vinden, voor zowel kleine als grotere groepen. Ook is er ruimte voor condoleances, koffietafels en afscheidsborrels; zowel binnen als buiten in de ruime tuin. Met de begraafplaatsen op loopafstand en crematoria in de regio, biedt Aster uitvaartzorg een totaal concept waarbij het mogelijk is om dicht bij huis afscheid te nemen. Dit alles in een warme en huiselijke sfeer; een rustgevende plek voor eenieder in een periode van rouw en verlies.

Kom een kijkje nemen

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in Aster Uitvaartcentrum op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart tussen 10.00 en 16.00 uur. In dit openingsweekend worden de deuren open gezet en leidt het team van Aster u graag rond. De koffie staat voor u klaar, van harte welkom!

Meer informatie? www.aster-uitvaartzorg.nl of telnr: 0481- 766 530

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen