LadiesNight bij De Oldenburg in Driel

Foto: LadiesNight Driel

Kom samen met je vriendinnen, buurvrouw, moeder, zussen. Deze avond is voor alle leeftijden: het maakt niet uit of je nou puber bent of 99 jaar oud, alle vrouwen zijn welkom!

De LadiesNight in Driel is een gezellige avond uit voor vrouwen. Op deze avond kan je lekker shoppen, je laten verzorgen, informatie opdoen, eten proeven, of heerlijk een drankje doen in het café en bijkletsen. Er zijn verschillende standhouders in allerlei categorieën. Ook is er een loterij met leuke prijzen aangeboden door de standhouders die aanwezig zijn.

Vierde editie LadiesNight Driel

Dit jaar vindt de 4de Editie van de Ladiesnight plaats op vrijdag 17april van 19:00 uur – 22:00 uur bij Zalencentrum De Oldenburg, in Driel.

Beperkt aantal goodiebags

Aan de deur kan je entree kopen voor 6 euro per persoon. In de voorverkoop kost een entreeticket 4 euro per persoon. De tickets kosten 4 euro, maar van de entreeticket incl. Goodiebag zijn er maar 75 stuks beschikbaar, dus wees er snel bij! De tickets zijn te koop via de website www.ladiesnightdriel.nl. Op de website en op onze facebookpagina ‘Ladiesnight Driel’ word je op de hoogte gehouden over welke stands er aanwezig zullen zijn en zie je andere mededelingen en informatie over de avond.

Voorverkoop tickets start 1 februari

De ticketverkoop begint op zaterdag 1 februari om 10:00 uur. Dus zet het in je agenda en wees er snel bij!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden