Opnieuw zilver voor turnster Lieke Meulenberg

Opnieuw zilver voor trunster Lieke
Opnieuw zilver voor trunster Lieke
Foto: GV Elistha Elst

Afgelopen zaterdag vond de tweede NK kwalificatie plaats voor Lieke Meulenberg, turnster in de tweede divisie.

Ondanks dat Lieke zich tijdens de vorige kwalificatie al ruimschoots geplaatst heeft voor de kwartfinale van het NK turnen, was het toch een spannende wedstrijddag.

Op naar de kwartfinales van het NK turnen

Zo liet Lieke wat schoonheidsfoutjes zien op het onderdeel sprong en was ze ietwat onzeker over haar oefening op balk. Desondanks scoorde Lieke op alle onderdelen in de top 10, waarbij zij zelfs de hoogste score behaalde op het onderdeel vloer en balk. Allround eindigde Lieke op de tweede plaats op het podium en heeft ze hiermee laten zien dat ze aan de top behoord van deze divisie. Op naar de kwartfinales van het NK turnen in maart.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen