Voorzitter gezocht voor Stichting Buurtverbinders Overbetuwe

Foto: Wikipedia

Voor de Stichting Buurtverbinders Overbetuwe wordt per direct een voorzitter gezocht. Stichting Buurtverbinders Overbetuwe heeft Ons Overbetuwe opgezet.

Het bestuur bestaat uit Frans (penningmeester), Marjon (secretaris), Mieke, Bernadette, Christine  en Elly. Lijkt het jou leuk om, samen met deze betrokken bestuursleden, te helpen? Laat het dan weten.

Ons Overbetuwe is een digitaal dorpsplein dat is opgezet voor en door bewoners uit Overbetuwe. Doel is om activiteiten die in onze mooie gemeente georganiseerd worden te plaatsen, op zoek te gaan naar verhalen van diverse bewoners en deze op de site te plaatsen. Ook vragen wij mensen, organisaties, etc om zelf berichten te plaatsen op de site. Maar ook staat de sociale kaart van de gemeente op onze site. Verder zijn wij bezig om mensen met elkaar te verbinden.

Wat zijn activiteiten van de voorzitter:

  •  Één keer per maand/ zes weken hebben wij een bestuursvergadering. De voorzitter verzorgt de agenda (punten worden ook aangeleverd door andere bestuursleden en buurtverbinders).
  •  De voorzitter heeft zowel in de voorbereiding, als tijdens en na de vergadering de nodige taken en verantwoordelijkheden.
  •  Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het naar buiten brengen van besluiten.
  •  De voorzitter vertegenwoordigt de stichting naar buiten.

Meer weten over Stichting Buurtverbinders Overbetuwe?

Het bestuur bestaat uit een leuke club mensen die zich vrijwillig inzetten om het wonen in de gemeente Overbetuwe nog leuker en mooier te maken voor alle bewoners. Lijkt het jou leuk om binnen ons bestuur (Frans- penningmeester, Marjon- secretaris, Mieke, Bernadette, Christine en Elly (betrokken bestuursleden) te helpen? Laat het dan weten. Wil je meer info? Stuur een mail naar [email protected] Je mag ook bellen naar Marjon tel nr 0646196834.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen