Geld verdienen met het bouwen van levensgrote standbeelden van Lego

Jonge parttime sculptuurbouwers met LEGO-stenen gezocht!
Jonge parttime sculptuurbouwers met LEGO-stenen gezocht!
Foto: Pixabay

Jonge parttime sculptuurbouwers met LEGO-stenen gezocht! Wil jij geld verdienen met het bouwen van standbeelden met blokjes? En ben je tussen de 16 en 20 jaar?

Er wordt niet gekeken naar jouw opleidingsniveau, als je affiniteit met LEGO hebt en het lijkt je leuk om hier je werk van te maken, neem dan vooral contact op! Werklocatie is het industrieterrein in Andelst. Stuur een mailtje op [email protected], of bel Lisanne op 06-43264900 voor extra info of om een afspraak te maken.

Alleen nog op zoek naar jong personeel

SystemBricks is een bedrijf wat zich, in samenwerking met Hoogsteder Werken, bezighoudt met het bouwen van levensgrote beelden gemaakt van LEGO-stenen. Voor een groot project dat loopt van begin februari tot ongeveer half mei zijn zij op zoek naar extra personeel dat het team komt versterken. Je gaat levensgrote beelden van een populaire kinderserie in elkaar bouwen en lijmen. Je krijgt een computer waar precies op te zien is, hoe deze beelden eruit moeten komen te zien. Uiteraard krijg je in het begin goede uitleg over hoe je dit moet doen.

Competenties:

– minimaal 16 jaar
– minimaal 12 uur per week beschikbaar (liever meer)
– affiniteit met LEGO
– goed logisch inzicht

Bron: Hoogsteder Werken

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen