Evensong: gelegenheidskoor en samenkomst in De Vloedschuur

De Vloedschuur Heteren
De Vloedschuur Heteren
Foto: Vloedschuur

Koren, leden van koren en cantorijen en wie gewoon van zingen houdt, worden van harte uitgenodigd om zaterdag 15 februari vanaf 14.30 uur mee te zingen in De Vloedschuur te Heteren, Kerklaan 4.

Het gelegenheidskoor oefent vanaf 14.30 uur en aan het einde van de middag is er voor de deelnemers soep met brood.

Du meine Seele, singe, Cantique de Jean Racine, Kyrie en Gloria

Onder leiding van Simon de Jong worden liederen ingestudeerd voor “De Evensong”, een samenkomst op de vroege avond waarbij het grootste deel van de dienst wordt gezongen. Henk Heins begeleidt op het orgel en een deel van het programma wordt aanvullend ondersteund door koperblazers van Heelsums Harmonie. Op het programma staan onder meer: Du meine Seele, singe (Walter Rein), Cantique de Jean Racine (Gabriel Fauré), Kyrie en Gloria (Taizé) en liederen uit het liedboek.

Evensong

Om 18.30 uur begint “De Evensong”, waarbij de ingestudeerde liederen gebruikt zullen worden. Jaap van der Spek zal de liederen verbinden met teksten en gedichten. Wie de middag niet kan of wil meemaken, is wel van harte uitgenodigd bij deze Evensong. De toegang is vrij.

Aanmelden niet meer mogelijk

Aanmelden voor dit gelegenheidskoor kan niet meer. Dit moest vóór 5 februari door een mail te sturen naar: [email protected]. Voor deze activiteit wordt een bijdrage van € 5,00 gevraagd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen