Meld jouw idee aan op Overbetuwe Doet!

Foto: Gemeente Overbetuwe

Met Overbetuwe Doet ondersteunt de gemeente Overbetuwe bewonersinitiatieven zonder ingewikkelde subsidieaanvragen. Jij weet als bewoner het beste, wat jouw buurt nodig heeft. Iedereen kan op OverbetuweDoet.nl een idee aanmelden en via waardecheques bepaalt je zelf, aan welk initiatief je wilt bijdragen.

In april ontvang je een waardecheque

Tussen 3 en 11 april ontvangt ieder huishouden een waardecheque van € 7,50. Hou jouw brievenbus dus goed in de gaten. Heb je zelf een leuk idee? Verzamel dan zo veel mogelijk buurtgenoten die jouw idee steunen. Hoe meer mensen, hoe meer cheques je kunt verzamelen, hoe leuker de initiatieven die je kunt organiseren!

Tip: meld jouw idee zo snel mogelijk aan op OverbetuweDoet.nl, zodat je nog mee kunt sparen als de cheques op de deurmatten vallen.

Twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar, ontvangt ieder huishouden een cheque. De waarde van de cheque is afhankelijk van het beschikbare budget en is daarom niet altijd hetzelfde.

Ruim 100 initiatieven

Tot nu toe werden al ruim 100 initiatieven aangemeld zoals huiskamerconcerten, buurtmaaltijden en kinderactiviteiten, er werd bijgedragen aan dorpsevenementen of gespaard voor het opknappen van de buurt. Er zijn nog veel meer initiatieven. Kijk dus snel op OverbetuweDoet.nl voor het volledige overzicht!

Heb je ook een goed idee voor uw buurt, er zijn mensen die met jou mee willen denken. Denk bijvoorbeeld aan de buurtverbinders van OnsOverbetuwe.nl, HeterenSociaal, Dorpsraden en Wijkplatforms, Het Zwarte Schoap en de Oost-Betuwse Uitdaging.

Of neem contact op met de regisseur van Overbetuwe Doet: [email protected], 06 5808 1698 (Esther Jansen) of 06 5808 1514 (Daniëlle Kurris).

Overbetuwe Doet

Bron: Ons Overbetuwe, gemeente Overbetuwe

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen