Bewoners De Hoge Hof blij verrast met optreden Niels van Kollenburg

zanger Niels bij verzorgingstehuis De Hoge Hof
zanger Niels bij verzorgingstehuis De Hoge Hof
Foto: Niels van Kollenburg

Afgelopen weekend werden de bewoners van verzorgingstehuis De Hoge Hof in Herveld van Stichting Samen Zorgen aangenaam verrast door een muzikaal optreden van zanger Niels van Kollenburg.

Vanwege het mooie weer zaten veel bewoners buiten, achter speciaal geplaatste veiligheidshekken om aan de RIVM-richtlijnen te voldoen.

Speciaal vanuit Brabant

Niels was speciaal vanuit Brabant afgereisd om de bewoners een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis. Dit deed Niels middels een muzikaal optreden op het binnenplein, waar hij veel liedjes van toen zong. Dit bracht een glimlach op de gezichten van de bewoners. Ze genoten er zichtbaar van!

Stichting Geen Eenzaamheid

Van Kollenburg zet zich in voor stichting Geen Eenzaamheid, die zich als doel stelt om zoveel mogelijk verzorgingstehuizen te voorzien van optredens in deze lastige tijd.

‘Het is zo aandoenlijk dat al die lieve mensen nu nog meer vereenzamen omdat ze geen kant op kunnen en nauwelijks visite kunnen ontvangen. Ze op deze manier een klein steuntje in de rug kunnen geven is geweldig! De glimlach op hun gezicht zegt genoeg!’ aldus Niels van Kollenburg.

Bewoners De Hoge Hof blijmaken! #stichtingsamenzorgen #dehogehof #herveld #betuwe #overbetuwe #gelderland #geeneenzaamheid #corona #ouderen #senioren #verzorgingstehuis #optreden #weblijvenzingen #zingentegeneenzaamheid #vocalcenter

Geplaatst door Niels van Kollenburg op Zaterdag 9 mei 2020

Voor meer informatie: https://nielsvankollenburg.nl

Cookieinstellingen