Rijksweg-Noord Elst voor een jaar gedeeltelijk afgesloten

De Rijksweg-Noord in Elst wordt, ter hoogte van de spoorwegovergang, op vrijdagochtend 12 juni voor een jaar afgesloten. Dit is nodig om de onderdoorgang te bouwen. De afsluiting is voor al het verkeer, inclusief (brom)fietsers en voetgangers. Voor alle bewoners aan de Rijksweg-Noord en het Heuveltje blijft hun woning bereikbaar.

Voor (brom)fietsers en voetgangers geldt vanaf 12 juni een omleiding in beide richtingen via Stapelwolk, Regenboog en Dauw. Voor al het overige verkeer gelden vanaf 12 juni verschillende omleidingsroutes over doorgaande wegen. Omwonenden worden over de werkzaamheden op de hoogte gehouden.

Spoorkruisingen in Elst

Er wordt hard gewerkt aan de spoorkruisingen in Elst. Bij de kruising met de Rijksweg-Noord komt een onderdoorgang en bij de kruising met de 1e Weteringsewal maken we een viaduct. Hiermee wordt de doorstroming van het verkeer verbeterd. Voor vragen of meldingen kunt je contact opnemen met omgevingsmanager Wouter de Noo via [email protected]. Dit kan ook via spoorkruisingenelst.nl.

Opening

Op welke datum de Rijksweg-Noord precies weer open gaat, is nog niet bekend.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen