Doneer de Overbetuwe Doet waardecheque: Driel, Herveld en Zetten

Vergeet de waardecheque niet te doneren!
Foto: Overbetuwe Doet

De Overbetuwe Doet waardecheque kan gebruikt worden om een goed doel bij jou in de buurt te steunen. Doneer de waardecheque aan een initiatief naar jouw keuze. Activeer de cheque voor 1 augustus 2020 anders vervalt de waarde van de cheque.

Start samen met je buurtgenoten een nieuwe initiatief of steun een initiatief van iemand anders. Dit zijn de initiatieven in jouw dorp zijn:

Driel

 • Uitbouw website Blije Kerk Concerten Driel: In de katholieke kerk in Driel organiseert de werkgroep Blije Kerk Concerten Driel  vier concerten per jaar. Om meer bekendheid te krijgen voor deze organisatie willen ze de donaties gebruiken om de website te optimaliseren.

Herveld

 • Krasse Knarren Bingo 2020: Bewoners van De Hoge Hof, Hofstaete in Herveld, Liefkenshoek Heteren en andere geïnteresseerde senioren (65+) krijgen een fantastische middag voorgeschoteld. Belangrijk vindt Gezelligheidsvereniging ’t Begin van ’t Endt het om senioren, die mogelijk alleen rond moeten komen van hun AOW, een Bingo kosteloos aan te bieden.

Zetten

 • Scholenvolleybaltoernooi 2020 Zetten: Volleybal Vereniging Xanthos Organiseert jaarlijks een toernooi voor de kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit de gemeente Overbetuwe. Dit volleybaltoernooi wordt in sportcentrum De Wanmolen gegeven.
 • Weggeefwinkel Zetten: weggeefwinkel zetten is bedoeld voor mensen in de minima te helpen aan kleding, schoenen, speelgoed en kleine dingen voor in huis.
 • Containertuintjes en pimpen van afvalcontainers Zetten: De stuurgroep Dorpshart Zetten houdt zich bezig met het verbeteren en het verfraaien van Zetten. Door het verfraaien van de afvalcontainers wordt het dorpshart mooier en verminderd vervuiling door afval.
 • Sinterklaas intocht Zetten/Hemmen: De Sint en zijn Pieten kunnen een nieuwe garderobe gebruiken als ze dit jaar met de intocht willen schitteren.
 • Uitbreiding en vervanging AED’s in Zetten: Stichting Kloppend Hart voor Overbetuwe zet zich al 10 jaar in voor het plaatsen en onderhouden van deze AED’s in Zetten. Aangezien de AED’s aan bijna aan het einde van de technische levensduur zitten, dienen deze AED’s vervangen te worden.
 • Buurtbadminton Zetten: Een sportief en vooral gezellig toernooi voor alle buurten in Zetten en de omliggende plaatsen in de Overbetuwe.
 • Verbeteringen en steun ontmoetingscentrum Loohof Zetten: Voor het Loohof willen de vrijwilligers de omstandigheden in het centrum verbeteren, zodat de mensen zich nog meer thuis kunnen voelen. Een goede muziekinstallatie, nieuwe tuinsets en tuingereedschap en nieuwe accessoires voor de huiskamer. Ook zal er een evenement georganiseerd worden.
 • Samen bewegen met mensen met dementie: Zes keer een gezellige bewegingsmiddag in Zetten onder begeleiding van een vakdocent.
 • Bloemtorens dorpshart Zetten: De werkgroep Dorpshart Zetten heeft als doel het dorpshart van Zetten te verfraaien met onder andere bloemtorens.
 • Kerst high tea en kerstlunch voor Zonnebloem: Voor alle gasten van de zonnebloem afdeling Zetten Hemmen en Randwijk en de vrijwilligers een een kerst high tea regelen. Voor de ouderen uit onze regio een kerstlunch organiseren in de oude school in Hemmen.
 • Buurtvereniging De Calshoek: organiseert een aantal keren per jaar evenementen voor de buurtbewoners. Zoals buurt-barbecue, bloemetjes voor lief en leed, plaatsen verlichte uilen en kerstverlichting in de buurt en meer. Het eerstvolgende is het repareren en plaatsen van de verlichte uilen en kerstverlichting.

Hoe kan je doneren:

Doneren kan je op twee manieren. Activeer de cheque voor 1 augustus 2020 anders vervalt de waarde van de cheque.

Online op Overbetuwe Doet website:

 1. Ga naar het initiatief van jouw keuze, kies doneren van cheque en vul de activatiecode in.
 2. Of log in op jouw account, activeer de cheque en doneer (nu of later) aan één of meer initiatieven via doneren van saldo.

Offline doneren kan ook:

 1. Bel, mail of app de activatiecode direct aan de initiatiefnemer (bijv als foto).
 2. Doe de waardecheque bij de initiatiefnemer in de brievenbus.
 3. Of kijk of het initiatief ergens een verzamelbox heeft staan (bijv in de supermarkt) en doe de waardecheque daarin.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen