Doneer de Overbetuwe Doet waardecheque: Valburg, Slijk-Ewijk en Randwijk

Foto: Petra Scheutjens

De Overbetuwe Doet waardecheque kan gebruikt worden om een goed doel bij jou in de buurt te steunen. Doneer de waardecheque aan een initiatief naar jouw keuze. Activeer de cheque voor 1 augustus 2020 anders vervalt de waarde van de cheque.

Start samen met je buurtgenoten een nieuwe initiatief of steun een initiatief van iemand anders. Dit zijn de initiatieven in jouw dorp zijn:

Valburg

  • Herinrichting “speel”hofje: Het “speel” hofje op het Burgemeester van Lyndenpark bestaat momenteel uit één wipkip en heel veel wildgroei. De omwonende willen hier weer een gezellig plein van maken waar jonge en oudere dorpsgenoten samen kunnen komen.

Slijk-Ewijk

  • Dorpsgeluiden: Dorpsgeluiden is meer dan een maandblad voor Oosterhout, Slijk-Ewijk en Loenen. Dorpsgeluiden is een middel om dorpsgenoten, verenigingen en andere belangstellende met elkaar te verbinden. Om mensen te informeren over de mogelijkheden die diverse organisatie bieden. De donatie zal gebruikt worden voor uitbreiding door het archief van columns, verhalen en andere stukken open te stellen via de website.

Randwijk

  • De werkplaats van Sinterklaas: “WELKOM IN DE WERKPLAATS VAN SINTERKLAAS!” Zo klinkt al jaren de eerste zin op de huis-aan-huis folder die wordt verspreid via de kapsalon en andere openbare gelegenheden in Randwijk. De Werkplaats van Sinterklaas is een gratis evenement voor de kinderen van het dorp en (indien er nog plaats is) omstreken, maar ook ouders, die zich weer heel even lekker kind mogen voelen!

Hoe kan je doneren:

Doneren kan je op twee manieren. Activeer de cheque voor 1 augustus 2020 anders vervalt de waarde van de cheque.

Online op Overbetuwe Doet website:

  1. Ga naar het initiatief van jouw keuze, kies doneren van cheque en vul de activatiecode in.
  2. Of log in op jouw account, activeer de cheque en doneer (nu of later) aan één of meer initiatieven via doneren van saldo.

Offline doneren kan ook:

  1. Bel, mail of app de activatiecode direct aan de initiatiefnemer (bijv als foto).
  2. Doe de waardecheque bij de initiatiefnemer in de brievenbus.
  3. Of kijk of het initiatief ergens een verzamelbox heeft staan (bijv in de supermarkt) en doe de waardecheque daarin.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen