Hoera! Ook Fine Food Village weer open vanaf 26 juni!

Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – Het lange wachten is eindelijk voorbij! Fine Food Village is vanaf 26 juni 2021 weer geopend! Je kunt dan weer bij ze komen eten of afhalen zoals je voorheen gewend bent!

Partnercontent

De medewerkers van Fine Food Village willen iedereen bedanken voor de lieve berichten die ze hebben ontvangen en het geduld dat iedereen hebben opgebracht de afgelopen tijd. Zij zijn erg blij dat ze weer gasten mogen ontvangen.

Fine FoodUit eten

Wie bij Fine Food Village binnenkomt lijkt in een hedendaags versie van een Aziatisch dorp te stappen. Een luxe Aziatisch dorp met allerhande eethuisjes waar iedere gast zijn eigen bord kan vullen met een uitgebreide keuze aan gerechten.

Twee uur lang onbeperkt genieten van Aziatische hapjes én drankjes voor een vaste prijs. Elke kok heeft zijn eigen specialiteit: van wok en Japanse grill tot aan sushi, dimsum en patisserie.

Klik op onderstaande afbeelding voor de openingstijden en om te reserveren.

Fine Food Village

Fine FoodUitgebreide keuze in warme en koude gerechten

Met uitgebreide keuze in Aziatische gerechten: van heerlijke wokgerechten, dimsum, Thaise en Vietnamese gerechten tot en met Japanse Teppanyaki gril en sushi. Koks van Fine Food Village maken van elk gerecht iets bijzonders: door de persoonlijke touch is de smaak van alle gerechten meer dan gemiddeld, op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten en authentieke kruiden bereid. Bovendien maken de koks dagelijks nog veel meer lekkere, wisselende gerechtjes voor u klaar.

Reserveer direct online.

Fine FoodFrisdrank, bier en wijn

Ook drinken staat twee uur lang onbeperkt tot jouw beschikking. Je kunt kiezen uit:

  • Meer dan 20 verschillende frisdranken
  • Vier verschillende vruchtensappen
  • Droge witte wijn, zoete witte wijn, rode wijn en rosé
  • Tapbier van de Brabantse Hertog Jan brouwerij.
  • Koffie, thee en variaties

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen