Booij Parket-wonen met lef

ELST- Booij Parket is in 2014 opgericht door Chris Booij Met meer dan 20 jaar ervaring als professionele parketteur. geeft Chris klanten altijd een mooi resultaat!

Advertorial

Booij Parket voor het leggen, repareren en onderhouden van vloeren. Zij leveren hun diensten aan zowel particulieren als ook bedrijven. Bovendien kan je daar terecht voor een mooie collectie aan woonaccessoires.

Ambachtelijke vakmanschap

In de showroom zijn diverse vloeren te bekijken. Van PVC, laminaat, vinyl tot aan parket. De vloeren worden vakkundig, op een ambachtelijke manier gelegd. Een klassiek parket, plankenvloer, visgraadmotief of Hongaarse punt, er zijn diverse mogelijkheden.

Wees lief voor jouw vloer

Booij Parket voert ook onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit op bestaande vloeren. Denk hierbij aan schuurvloeren aanhelen en intanden, schuren, lakken en oliën. Bovendien doen ze aan intensieve reiniging van bestaande parketvloeren en plankenvloeren met gespecialiseerde apparatuur. Vraag voor een vrijblijvende offerte aan.

Denk hierbij aan aanhelen en intanden, schuren, lakken en oliën. Vraag voor een vrijblijvende offerte aan.

Wil je zelf aan de slag met jouw vloer? Gebruik de juiste onderhoudsmiddelen. Booij Parket heeft een ruim assortiment onderhoudsmiddelen van diverse topmerken waardoor je extra lief kunt zijn voor jouw vloer. De onderhoudsmiddelen, zoals het merk Lecol, Bruynzeel, Royl en Skylt, zijn eenvoudig te bestellen op de webshop van Booij Parket of af te halen in de winkel.

Maak gebruik van een goede inloopmat. Let op temperatuur en luchtvochtigheid. Plaats beschermdoppen, glijders of wielen. Zo blijft jouw prachtige vloer langer mooi!

Woon accessoires , leerproducten en huisgeuren

Booij Parket heeft ook een leuke selectie aan woonaccessoires. Krijg meer sfeer in jouw woning met prachtige kleinmeubels, lampen, kussens, glaswerk en potten (Still). Een ruime keuze van klassiek tot modern. Een perfecte aanvulling voor iedere woning.

De leercollectie bevat diverse mooie modellen van Bag2Bag en Spikes & Sparrow. Voor een heerlijke geur in huis, zijn er de huisparfums, geurdiffusers en kaarsen van de geurencollectie Millefiori Milano.

Booij Parket Wonen met Lef

Industrieweg Oost 5b, 6662 NE Elst.

www.booijparket.nl webshop: www.booijparket-webshop.nl

Telefoon: 0481-745 296 Mobiel: 06-303 60 855

Openingstijden:

Donderdag van 10.00 tot 21.00 uur.

Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen