Open dag bij Wijngaard Keulenhof Elst

ELST- Wijngaarden door heel Nederland houden op 19 september een open dag. Zo kan je op deze dag ook een kijkje nemen bij Wijngaard Keulenhof in Elst.

Wijngaard Keulenhof is slechts drie jaar jong en heeft 4400 wijnstokken staan, die met respect voor de natuur worden beheerd. Door de beperkte oogst in 2019 en de goeie kwaliteit was de voorraad van 400 flessen wijn binnen enkele weken uitverkocht. Dat betekent dat je pas volgend jaar wijn kunt kopen. De wijngaard hangt op dit moment vol met de druiven voor de flessen die volgend jaar in de verkoop komen. Deze wijngaard is op zaterdag 19 september open voor belangstellenden, die het leuk vinden om deel te nemen aan een rondleiding.

Rondleidingen om het uur

De rondleidingen duren een uur en starten elk heel uur van 10:00 uur tot de laatste om 15:00 uur.  Wanneer je belangstelling hebt voor een rondleiding op genoemde tijden, dan kun je je aanmelden op [email protected], onder vermelding van aantal personen en het tijdstip dat je wilt deelnemen. Mocht je een georganiseerde rondleiding willen reserveren, dan kan dat op het zelfde mailadres.

Lijkt het je leuk om een keer mee te helpen als vrijwilliger bij de oogst in de wijngaard? Alle hulp is welkom!

Locatie

Wijngaard Keulenhof, Mussenbergstraat 5, 6661NN in Elst.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden