Fotoclub Forte Fit Extra voor senioren zoekt nieuwe leden

Foto: Candid_Shots via Pixabay

Forte Fit is nog op zoek naar enkele gevorderden fotografen voor hun Fotoclub Extra. Daar voor is technische kennis over fotograferen wel nodig. De club komt eens per maand bij elkaar en iedereen wordt uitgedaagd met opdrachten om hun creativiteit te vergroten.

Er wordt een portfolio gemaakt. Iedereen krijgt een rode draad foto-opdracht en moet een eindopdracht worden gemaakt met de groep. De club gaat geregeld op stap om foto’s te maken. De gezellige club bestaat uit een groepje mensen met dezelfde hobby die nog redelijk betaalbaar is gebleven.

Meer informatie

De fotoclub komt een keer per maand bij elkaar in de Wieken, Prinses Irenestraat 49 in Elst, tussen 20.00- 22.00 uur.

Heb je zin gekregen om mee te doen? Meld je dan snel aan, want het aantal leden is beperkt. Neem contact op via de website van Forte Fit of bel 06-30764452.

Volg Overbetuwe Nieuws

Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Like en volg ons op FacebookTwitter of Instagram
♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden