Tozo-regeling verlengt tot 1 juli 2021

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

De tijdelijke ondersteuningsregeling voor zelfstandig ondernemers (Tozo) is verlengd met een 3e periode. Tozo 2 loopt tot en met 30 september 2020.

De precieze inhoud van Tozo 3 is nog niet bekend. Zodra gemeente Arnhem meer weet, dan wordt het op de website gezet. Kijk voor uitgebreidere informatie op de website van Rijksoverheid.

Tijdelijke ondersteuning voor zelfstandigen uit Overbetuwe

Bent u ondernemer of zzp’er en komt u in acute financiële problemen door de coronacrisis? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Tozo-regeling.

Dit kunt u aanvragen:

  • een aanvullende uitkering voor levensonderhoud (maximaal € 1.512,90 per maand netto).
  • een lening voor bedrijfskapitaal om liquiditeitsproblemen op te lossen (maximaal € 10.157). De lening heeft een looptijd van 3 jaar en de rente is 2%. Tot 1 januari 2021 hoeft u niet af te betalen (dit kan wel).

De hoogte van de uitkering en lening is afhankelijk van uw financiële situatie.

Tozo-regeling aanvragen kan nog  t/m 30 september

De Tijdelijke Ondersteuningsregeling voor Zelfstandig Ondernemers (Tozo) duurt t/m 30 september 2020. Deze verlengde regeling heet ‘Tozo 2’. Meer informatie vindt u op gemeente Arnhem .

Wilt u meer weten over de status van uw aanvraag, neem dan direct contact op met de gemeente Overbetuwe via [email protected].

Tozo 3

Tozo 2 loopt 1 oktober af, maar het coronavirus heeft aanhoudende impact op onze samenleving en economie. Daarom komt er een verlenging tot 1 juli 2021. Dit heet Tozo 3.

Actuele informatie over Tozo 3 kunt u vinden op gemeente Arnhem. Ook kunt u zich via deze website opgeven voor de Tozo-nieuwsbrief.

Steun- en herstelpakket voor economie en arbeidsmarkt vanaf 1 oktober

Met het steun- en herstelpakket voor economie en arbeidsmarkt krijgen ondernemers en werkenden voor langere tijd meer duidelijkheid over financiële ondersteuning. Economische groei wordt gestimuleerd en waar nodig worden mensen geholpen richting nieuw werk.

tozo

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden