Picknick van Zonnebloem Heteren gaat dit jaar niet door

Foto: Ulrike Leone via Pixabay

Heteren- De Zonnebloem Heteren houdt iedereen graag op de hoogte van de activiteiten die ze voor hun gasten organiseren. Zo had hier nu een stukje moeten staan over de picknick.

Al vele jaren lang wordt Zonnebloem Heteren gastvrij onthaald in de kantine van SDOO. De foto bij het stukje over de picknick was al bedacht; alle gasten en vrijwilligers in het doel. Wat een mooi plaatje zou dat hebben opgeleverd! Maar zoals bijna alle activiteiten dit jaar kon dit ook niet doorgaan.

Jubileumjaar met hindernissen

Het is het jubileumjaar van de Zonnebloem Heteren. Een jaar dat naar zij hoopten nog lang in het geheugen gegrift zou staan. Dat zal het, maar om heel andere redenen. Gelukkig heeft de Zonnebloem regelmatig nog wel wat kunnen doen voor hun gasten en zullen dat blijven doen. De vrijwilligers hebben zo goed en zo kwaad als het ging, contact blijven houden met de mensen. Maar een echt jubileumjaar is het natuurlijk niet geworden. Niet bij de pakken neerzitten en dus weer plannen maken voor volgend jaar en hopen dat er dan nog eens aandacht besteed kan worden aan het jubileum.

Ook de loten verkoop, een belangrijke inkomstenbron voor de Zonnebloem, ging anders dan anders. Er zijn gelukkig wel loten verkocht, maar aanzienlijk minder van overige jaren. Heel veel dank, namens de gasten, dat je toch loten bent blijven kopen. Eén dezer dagen zul je wellicht een medewerker van de Zonnebloem hoofdkantoor Breda aan de deur treffen, met de vraag of je donateur wilt worden. Dat zou fantastisch zijn! Weet dat het grootste deel van jouw donatie, via jouw postcode, aan de Zonnebloem afdeling ten goede komt.

Volgend jaar hoopt de Zonnebloem Heteren weer gewoon verslag te kunnen doen van de activiteiten die ze met zoveel plezier voor hun gasten organiseren. Het zou betekenen dat we die nare periode van het coronavirus achter de rug hebben.

Lees ook: Zonnebloemgasten worden niet vergeten

En lees: Gezellige middag mozaïek maken met de Zonnebloem

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden