Herberg De Aandacht viert 5-jarig jubileum met muzikale middag

Herberg De Aandacht vier vijfjarig jubileum
Foto: Overbetuwe Nieuws

Heteren- Herberg De Aandacht viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Het wordt geen groot feest, maar het zal niet ongemerkt voorbij gaan.

Er wordt een muzikale middag georganiseerd met een hapje en een drankje. Je kunt je ervoor aanmelden.

Jubileumviering

Zaterdag 3 oktober organiseren ze een muzikale middag om hun vijfjarig jubileum te vieren. Singer-songwriter Isabelle Wolff en contrabassist Christian Maliy verzorgen de livemuziek.

Pastor Victor Bulthuis geeft een korte lezing over een actueel thema: eenzaamheid, beschouwd als een van de grootste maatschappelijke problemen van deze tijd. De overheid heeft zelfs een campagne op touw gezet om eenzaamheid te maken.

Maar wat is eenzaamheid eigenlijk? Doet ze alleen maar afbreuk aan ons menszijn of kan ze ons ook helpen groeien?  Zo ja, op welke manieren kan een vrucht dragen, ja zelfs gelukkig maken?

Meer informatie

De viering is van 14.00 tot 17.00 uur. De lezing begint om 14.30 uur. Vanwege de coronarichtlijnen kunnen maar een beperkt aantal gasten worden ontvangen. Meld je aan voor deze middag op de website van Herberg De Aandacht, met een e-mail naar [email protected] of via deze link.

Herberg De Aandacht organiseert regelmatig concerten, lezingen, kookdagen en nog veel meer.

Lees ook: Audite Nova brengt Songs of Love bij Herberg De Aandacht

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden