Mobile Service Centre Zetten; reparatie terwijl je wacht

Lars en Sverre staan voor je klaar in Mobile Service Centre in Zetten
Foto: Mobile Service Centre

Zetten- Mobile Service Centre Zetten is gevestigd aan het Beatrixplein. In de kleine en overzichtelijke winkel kan je terecht voor reparatie aan jouw telefoon en tablet, het aanschaffen van een nieuw of refurbished toestel, accessoires of een telefoonabonnement.

Advertorial

De twee jonge ondernemers Lars Knol en Sverre van de Berg zijn een nieuwe winkel gestart in Zetten. In het pand aan het Beatrixplein staat de deur open voor iedereen die hulp en advies nodig heeft over hun telefoon of tablet.

Lars en Sverre komen allebei uit Zetten en vonden het een logische keuze om daar ook hun onderneming te beginnen. Na een grondige verbouwing van de winkel zijn ze in juli open gegaan. Mobile Service Centre is voor een goede kwaliteit van dienstverlening!

Reparaties klaar terwijl je wacht

Mobile Service Centre Zetten is gespecialiseerd in het repareren van jouw telefoon en/of tablet op een professionele wijze. De reparaties worden, waar mogelijk, uitgevoerd met originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een kapot beeldscherm, het vervangen van een batterij of dat jouw telefoon helemaal niet meer opstart. Iedere reparatie wordt zo snel mogelijk opgepakt, zodat je weer snel gebruik kan maken van jouw toestel.

De meeste telefoonreparaties zijn vaak na een half uurtje klaar. Je kunt er zelfs op wachten. Een tablet heeft meestal twee uur voor een reparatie nodig. Dan kan je op je gemak winkelen, naar de markt of lunchen. Als er onderdelen besteld moeten worden, dan zijn deze er meestal de volgende werkdag. Je hoeft jouw toestel dus niet lang te missen.

Geen zin of geen tijd om naar onze winkel te komen? Ook een reparatie bij jou thuis of op jouw werk behoort tot de mogelijkheden! Voor meer informatie over deze dienstverlening kun je contact opnemen via telefoonnummer 0488-727272 of e-mailen naar [email protected]mobileservicecentre.eu

Nieuw en refurbished

Mobile Service Centre Zetten verkoopt naast nieuwe ook refurbished devices. Dit zijn apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door experts weer als nieuw zijn. Kapotte onderdelen zijn vervangen en er is een nieuwe accu geplaatst.

Naast het repareren van toestellen biedt Mobile Service Centre ook hoesjes, tempered glasses en andere accessoires aan om ervoor te zorgen dat jouw toestel langer mooi en heel blijft. Bent je op zoek naar een andere telefoon en is een nieuwe te duur? Dan kunt je informeren naar het aanbod van refurbished telefoons. Je kunt zelfs jouw oude telefoon inleveren.

Goed bereikbaar met gratis parkeren

Mobile Service Centre Zetten zit op slechts vijf min afstand vanaf de A15. Er is voldoende gratis parkeerplek voor de deur. Ze zijn goed te bereiken vanuit Herveld, Heteren, Opheusden, Dodewaard, Nijmegen, Andelst, Driel, Oosterhout, Lent, Elst, Slijk-Ewijk, Kesteren, Ochten, Valburg, Ressen en Bemmel.

Meer informatie

Mobile Service Centre Zetten:

Beatrixplein 19
6671 KA Zetten
Telefoon: 0488-727272.

Email: [email protected]Website: www.mobileservicecentre.eu.

Openingstijden:

Maandag     9:00 – 18:00 uur.
Dinsdag       9:00 – 18:00 uur.
Woensdag   9:00 – 18:00 uur.
Donderdag 9:00 – 18:00 uur.
Vrijdag         9:00 – 20:00 uur.
Zaterdag     10:00 -16:00 uur.
Zondag       op afspraak.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden