112

Botsing tussen fietser en auto op druk kruispunt in Zetten

Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten- Een fietser is vanmiddag ten val gekomen na een botsing met een auto. Tijdens de drukke avondspits ging het mis op het kruispunt De Veldse Hofstede en de Stationsstraat in Zetten.

Meteen na het ongeluk schoten diverse omstanders te hulp. Omdat het druk was met auto’s, werd het verkeer geregeld, zodat er niet nog een ongeluk zou gebeuren door kijkers.

Ambulance

Het meisje, dat midden op het kruispunt op de grond lag, kreeg al snel een deken over zich heen. Ze had een hoofdwond en klaagde over pijn in haar heup. Ze werd aan de praat gehouden, totdat de ambulance erbij kwam. Haar moeder was er inmiddels ook bij gekomen. Uiteindelijk mocht ze na behandeling in de ambulance weer naar huis.

De automobilist was niet gewond geraakt en had alleen een kras op zijn auto. De politie arriveerde later om verklaringen van de getuigen op te nemen. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de toedracht.

Goede samenwerking van omstanders

Behalve de fietser en automobilist heeft niemand de botsing zien gebeuren. Maar de manier waarop omstanders reageerden op het ongeluk en te hulp schoten, is een mooi voorbeeld hoe het moet. Uiteindelijk leek het goed af te zijn gelopen. De rest wordt door de verzekeringsmaatschappijen afgehandeld.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden