Leerlingen OBC Elst geslaagd voor Cambridge English

100% geslaagd voor het Cambridge English.
Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Elst- Na lang wachten was het zover; de uitslag voor de leerlingen die het Cambridge English programma hebben gevolgd op OBC Elst.

Vol trots van docenten Esther van Veghel en Manou van der Leest, kregen de leerlingen te horen dat ze allemaal waren geslaagd voor dit internationaal erkend programma!

Cambridge English examen

Het examen hebben de leerlingen afgelopen juni afgelegd op de bovenbouwlocatie van OBC Elst.

“De leerlingen vonden het erg fijn om elkaar weer eens in het echt te zien na de lange tijd thuis door corona. Er hing een gemoedelijke sfeer, ondanks de gezonde spanning rondom het examen.”

De conciërge zorgde voor ijsjes. Die vielen op deze warme dag erg in de smaak,” aldus docent Esther van Veghel.

Ambities volgen

Met het Cambridge English-programma krijgen de leerlingen naast de reguliere lessen, elke week extra les(sen) Engels. Daarnaast maken zij kennis met de Engelse cultuur. Het programma wordt afgesloten met een internationaal erkend Cambridge English certificaat. Meer informatie OBC Elst

Het Cambridge English programma is grondige opleiding die het leren van Engels plezierig, effectief en nuttig maken. Leerlingen leren de Engelse taal op hoog niveau, waardoor zij hun ambities kunnen volgen om onder andere naar de universiteit te gaan en hun carrière te ontwikkelen.

Van harte gefeliciteerd

Overbetuwe Nieuws feliciteert alle geslaagde leerlingen voor het halen van hun Cambridge English diploma! 

Lees ook: Eerste palen OBC Elst in de grond

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden