Alexander Broussard speelt Billy Joel in Theater De KiK

Foto: Alexander Broussard via De KiK

Elst- Alexander Broussard staat op zaterdag 10 oktober in Theater De KiK in Elst. Hij geeft een boeiende solovoorstelling. Daarin leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel.

Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander  zijn verhaal. Over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must – see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Billy Joel

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop – spectrum. Natuurlijk de meezinger ‘Pianoman’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’. Prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

Kaarten bestellen

Aanvang van deze solovoorstelling is 21:00 uur. Kaartjes zijn €19,00 inclusief drankje en te reserveren via de website van Theater De KiK.

Wil je een persbericht insturen of een nieuwtje delen, wil je jouw column, blogbericht of opinie delen op Overbetuwe Nieuws?  Stuur dan een email naar [email protected] of schrijf mee op onze website!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden