Tafeltje Dekje: dagelijkse bezorging aan huis in Elst

Maaltijd met runderlapje
Foto: Algemene Hulpdienst Elst

Elst- Tafeltje Dekje; voor dagelijkse bezorging aan maaltijden aan huis in Elst.

Vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst bezorgen dagelijks koelverse maaltijden bij Elstenaren thuis die zelf niet of onvoldoende in de gelegenheid zijn maaltijden te bereiden. Of om boodschappen te doen of om andere redenen niet in hun maaltijden kunnen voorzien.

Ruime keuze aan maaltijden

De Algemene Hulpdienst werkt voor Tafeltjes Dekje samen met Food Connect uit Almelo en Attent Zorg en Behandeling. Elke week hebben cliënten een ruime keuze uit menu’s met heerlijke gerechten. Bovendien is er een uitgebreid aanbod uit de Hollandse, Mediterrane, Oosterse, als ook de wereldse keuken. Koks stellen de menu’s samen aan de hand van het seizoen.

De kosten voor een hoofdmaaltijd variëren van € 6,03 t/m € 7,24. Een voorgerecht kost € 0,99 en een nagerecht € 0,89. De bezorging is gratis.

Meer informatie

Wil je meer weten over Tafeltje Dekje, dan kun je op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur contact opnemen met de coördinator van de Algemene Hulpdienst. Telefoonnummer 0481-374926 of per e-mail [email protected] . Meer informatie is te vinden op Hulpdienst Elst.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden