Huisdier van de Week: Ontmoet Mopsy

Konijn Mopsy
Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Mopsy is een nieuwsgierig en actief konijn. Ze heeft veel bewegingsvrijheid nodig en moet uitgedaagd worden (met voer).

Ze gaat haar eigen gang en komt wel als ze komt. Aaien houdt ze niet zo van. We plaatsen haar bij een gecastreerde rammelaar. Tevens plaatsen wij Mopsy niet bij kleine kinderen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp, is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één of meerdere van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Charlotte!

Diernummer 29387

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/mopsy/.

Interesse? Geef jij Mopsy een tweede kans?

Heb je interesse? Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Lees ook: Huisdier van de week: Ontmoet Charlotte!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden