Speculaasactie Scoutinggroep St. Werenfridus Elst anders dan anders!

Foto:

Elst – Sinterklaas komt binnenkort weer in het land en dat betekend voor Scoutinggroep St. Werenfridus dat de jaarlijkse speculaasactie van start gaat.

Helaas ziet het er dit jaar vanwege alle coronamaatregelen anders uit.

Geen intocht

Er is geen Sinterklaasintocht, dus daar kunnen ze geen speculaas verkopen. Ook mogen ze dit jaar de speculaas niet huis-aan-huis verkopen zoals altijd. Maar gelukkig gaat de speculaasactie wel door, al is het in een ander jasje. De speculaaspoppen worden zoals voorgaande jaren weer gebakken door Banketbakkerij Paul Janssen uit Elst.

Dit jaar zullen ze alleen speculaaspoppen verkopen in de voorverkoop. Je kunt tot 13 november je bestelling van speculaas doorgeven aan één van de leden of via de website scoutingelst.nl. Een zakje met 2 heerlijke speculaaspoppen kost €2,50. Daarna zal Banketbakkerij Paul Janssen de speculaas bakken en zal de scoutinggroep deze inpakken. Vervolgens kan de speculaas door de leden afgegeven worden of kan je deze ophalen.

Help je dit jaar ook, zodat ze met de speculaasactie weer een mooi bedrag kunnen ophalen? Hierdoor kan de scouting voor alle leden leuke en uitdagende activiteiten blijven organiseren. Zo kan de contributie voor de leden van Scouting Elst laag blijven en blijft Scouting toegankelijk voor iedereen.

♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen