Kinderen mogen meedoen aan de Pieten Speurtocht in Randwijk

Foto: Ylanite www.pexels.com/@nietjuh via Pixabay

Randwijk- Het grote Sinterklaasfeest gaat dit jaar niet door. Maar de goedheiligman heeft een manier bedacht om kinderen in Randwijk een plezier te doen. Een Pieten Speurtocht!

In de kom van Randwijk zal op zaterdag 21 november een speurtocht voor de kinderen uit Randwijk uitgezet zijn. Alle kinderen uit het dorp zijn uitgenodigd om mee te doen aan de Pieten Speurtocht.

Twee manieren om mee te doen

Je kunt de speurtocht op twee manieren doen. Met beide kan je een leuk cadeautje verdienen:

  1.  Volg de route van de kaart. Zoek de pieten waar woorden onder staan en schrijf deze op een formulier. Lever naderhand het formulier in.
  2. Tel alle pieten die door het hele dorp hangen. Vergeet de Johan Frisostraat en het Oranjehof niet!

Welke speurtocht je ook doet, houd alsjeblieft afstand, zodat iedereen een leuke middag kan hebben!

Pieten

speurtochtOnder deze pieten hangt een kaartje met een tekening en het woord wat bij de tekening hoort. Dat woord schrijf je op het formuliertje. Denk je dat alle pieten gevonden zijn? Schrijf je naam en telefoonnummer op de lijst en lever hem zo snel mogelijk in bij de kapsalon of doe hem door de brievenbus op nummer 30!

Uit alle goede formulieren worden een aantal winnaars getrokken. Zij krijgen een superleuk sinterklaas doe-boekje!

 

Sinterklaas

Sinterklaas zit tussen 13.00 uur en 15.00/15.30 uur binnen in het huis in de Beatrixstraat. De kinderen mogen door het raam naar hem zwaaien. Je kunt ook tijdens een kort fotomomentje een foto (laten) maken. Een piet met mondkapje en handschoenen zal strooigoed en mandarijntjes uitdelen. Via de piet kunnen kinderen een mooie tekening aan Sinterklaas geven.

Let er op dat er voldoende afstand gehouden moet worden. Daarom wordt er gevraagd of er een volwassene meeloopt, zodat diegene erop kan letten dat de 1,5 meter afstand wordt bewaard. De straten zijn in tijdvakken ingedeeld en ieder blok heeft een eigen stratenkaartje. Hierdoor komen niet alle kinderen tegelijk aan bij Sinterklaas. Kijk op de site WerkplaatsVanSinterklaas.nl voor meer informatie.

speurtocht

 

 

 

 

Lees ook: Leuke middag bij werkplaats van Sinterklaas in Randwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen