Herfst in de Betuwe; vraag het gratis online herfstmagazine aan

Mooie wandelingen in de Betuwe
Foto: chulmin park via Pixabay

Bureau Toerisme Betuwe heeft voor wandelaars, fietsers en fijnproevers een gratis online herfstmagazine samengesteld.

Want de Betuwe? Dat moet je zien, voelen en proeven. Download het gratis herfstmagazine op Welkom in de Betuwe.

Verrassende wandelingen

In het gratis online herfstmagazine lees je meer over heerlijke wandelingen, een streekproducten fietsroute en lekkere streekproducten. Bijvoorbeeld met een bijzondere, poëtische en historische wandeling door Buren. Langs 100 gedichten over het dagelijks leven tijdens de eerste 100 corona-dagen. Geschreven door dichter Fred Eggink. Lekker struinen dwars door de rijke historie van Buren. Laat je verrassen door hoop, humor en de bizarre realiteit. Een andere wandeling is over het Klompenpad Batouwepad door het mooie buitengebied van Lienden. Hier wandel je langs oeverwallen, oude stroombeddingen en dijken in het prachtige buitengebied van de gemeenten Buren en Neder-Betuwe. Schoenen aan, rugzak op en gaan!

Proef de Betuwe

Je vind in het online magazine ook heerlijke recepten gemaakt met Betuws Best streekproducten en staan er bij de wandelingen tips voor horeca onderweg. Wat hoort er nu meer bij de herfst dan verse zelfgebakken Betuwse herfstappeltaart? Zeker als de frisse smaak van Betuwse appels wordt aangevuld met die van walnoten en beukennootjes.

Daarnaast krijg je een voorproefje van Betuwe Grand Cru. Betuwe Grand Cru vertelt het verhaal van de Betuwse Wijnen. Want de Betuwe is dé wijnregio van de Lage Landen. Hier draait alles om pure gastvrijheid en persoonlijke aandacht van een hoog niveau. Kortom: genieten, beleven en ontmoeten.

Ga naar Welkom in de Betuwe, download het online magazine en ervaar de herfstkleuren in 6 unieke wandelingen, recepten en tips uit de Betuwe. Welkom in de Betuwe. Hier voelt iedereen zich thuis!

Lees ook: Run op plaatsing megaletters #BETUWE in verplaatsbare fruitkisten

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden