GroenLinks organiseert een online event over basisinkomen

Foto: GroenLinks Overbetuwe

GroenLinks Overbetuwe organiseert op maandag 14 december een online event over basisinkomen. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen, ook als je geen GroenLinks lid bent!

Eenvoudig uitgelegd volgens VBi is een basisinkomen een periodiek uitgekeerd en vrij besteedbaar bedrag voor iedere burger, dat voldoende is om volwaardig van te leven. Zonder dat daar een tegenprestatie tegenover staat en ongeacht het inkomen, vermogen of de samenstelling van het huishouden. Als je meer te weten wilt komen over dit onderwerp, dan kan je je opgeven voor het online event van GroenLinks.

Online event

De gastspreker tijdens het online event is Alexander de Roo, voorzitter van de Vereniging Basisinkomen. Hij gaat vertellen over wat een basisinkomen precies is en wat de voordelen ervan zijn. Alexander zal het ook hebben over hoe haalbaar het is om het basisinkomen in Nederland in te voeren. Tijdens het event krijg je uiteraard ook ruimte om vragen te stellen aan Alexander.

Het online event begint om 19.45 uur en je mag al vanaf 19:30 uur online binnenkomen. Het programma zal tot ongeveer 21:00 uur duren.

Opgeven kan via http://overbetuwe.groenlinks.nl/basisinkomen, dan krijg je een paar dagen van tevoren de inloggegevens toegestuurd.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden