Doneer jouw Overbetuwe Doet waardecheque voor 1 december

Lever de waardecheque voor 1 december in
Lever de waardecheque voor 1 december in
Foto: Overbetuwe Doet

OVERBETUWE- Alle huishoudens in Overbetuwe hebben de Overbetuwe Doet waardecheque van € 7,50 ontvangen. Met het doneren van deze cheque help je initiatieven in je buurt of dorp.

Heb jij de Overbetuwe Doet waardecheque al gebruikt? Doe dit  in ieder geval vóór 1 december anders vervalt de waarde van de cheque.

Veel initiatieven

Al meer dan 35 initiatieven hebben deze ronde voldoende gespaard! Er zijn nog initiatieven die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Kijk op initiatieven bij jou in de buurt! Van een rondreizend jeugdtheater Herveld Andelst, een bollenveld vol narcissen in de Appelgaard/ Jasappel in Elst, vitaal ouder worden in Randwijk, een vrijdagavond café met activiteiten in Randwijk, een speelveld in Slijk-Ewijk, kinderconcert Con Amore in Oosterhout, een gezellige buurtbarbeque in de Irisstraat in Heteren, voorjaarsbloementorens in Zetten, aankleding voor het nieuwe Multifunctioneel Centrum in Valburg, een ‘Welkom terug in de Betuwe-diner’ in Hemmen tot jeu de boules banen in Herveld-Zuid.

Gebruik de cheque vóór 1 december 2020 anders vervalt de waarde. Er zijn al veel ideeën aangemeld, kijk snel hier naar welk initiatief jou aanspreekt!

Volgende waardecheque

In het voorjaar van 2021 is de volgende ronde met Overbetuwe Doet waardecheques. Het aanmelden van initiatieven kan het hele jaar door.

Lees ook: Gemeente Overbetuwe verstuurt in juni de Overbetuwe Doet waardecheque

Cookieinstellingen