Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst; biedt zorg met ruimte en aandacht

Foto: Buik Baby Borst

ZETTEN- Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst Is in januari nieuw geopend in Zetten. De verloskundige zorg wordt geboden in de hele gemeente Overbetuwe Het is een kleinschalige, nieuwe verloskundigenpraktijk die zorg biedt met tijd, ruimte en aandacht voor jou en je gezin.

Advertorial

Wil jij als zwangere begeleiding door een kleinschalige praktijk? Ben je op zoek naar een verloskundige die oog en aandacht voor jóu heeft? Wil je dat niet alleen je buik groeit, maar ook je zelfvertrouwen? Laat je dan begeleiden door Marieke Jurrius-van Meegen, verloskundige in gemeente Overbetuwe. Met haar jarenlange ervaring bied zij jou houvast en rust. Marieke staat voor deskundige zorg met een luisterend oor.

“Heerlijk genieten van je zwangerschap en in vertrouwen uitzien naar de komst van je baby. Dat gun ik jou zó als aanstaande moeder!”

Marieke Jurrius-van Meegen

Marieke Jurrius-van Meegen is verloskundige en eigenaar van Buik Baby Borst. Marieke, geboren in 1980, getrouwd, trotse moeder van drie dochters, verloskundige, lactatiekundige, echoscopist, empathisch en geduldig, passie voor de geboortezorg, ontwikkelingswerk Gambia, reizen, Zumba, koffie, thee en chocola.

Verloskundige vindt Marieke een prachtig beroep, ongrijpbaar en bijzonder, elke dag weer. Niet alleen een bevalling, maar ook de wens, de weg er naartoe, de zwangerschap zelf en uiteindelijk de geboorte van een gezin. Het blijft fantastisch om daar van dichtbij bij te mogen zijn.

Als verloskundige streeft Marieke ernaar om deskundige zorg te bieden met aandacht voor jou. Door de kleinschaligheid van haar praktijk is er voldoende tijd en ruimte voor het bieden van de zorg die jij op dat moment nodig hebt. Het proces van zwangerschap, bevalling en kraamtijd benader zij als een natuurlijk proces. Vanuit de kracht van positieve gezondheid ter bevordering van zowel de groei van je buik als van je zelfvertrouwen.

Kinderwensconsult

Hoop je binnenkort in verwachting te zijn? Ben je benieuwd naar tips om vlot spontaan zwanger te worden? Wil je de kans op een gezonde zwangerschap en een gezond kind vergroten? Dan zijn jij en je partner van harte welkom op de kinderwensspreekuur.

Zorg tijdens jouw zwangerschap

Hoe bijzonder is het om een kindje te verwachten! Zodra je een positieve test hebt, kun je je bij verloskundige Marieke inschrijven. We plannen dan snel een intake en als je dat wilt een vroege echo. Tijdens je zwangerschap kun je met al je kleine en grote vragen bij Marieke terecht. Laagdrempelig en vertrouwd.

Al vóór je je baby in je armen hebt, kun je met een echo een kijkje nemen. Bij Buik Baby Borst doen ze dat gewoon op de praktijk. Als je dat wilt, kan bij zo’n 7 weken al worden gekeken of het goed gaat met je zwangerschap. Natuurlijk krijg je bij alle echo’s mooie beelden mee, om trots te kunnen laten zien en als kostbare herinnering voor later.

Zorg in jouw kraambed

Ben je nu onder behandeling van een gynaecoloog? Dan zie je vast veel verschillende gezichten. Hoe fijn is het dan om in je kraambed begeleid te worden door één vertrouwde verloskundige. Al tijdens je zwangerschap maak je kennis met Marieke, zodat jouw wensen bekend zijn. Tijdens je kraamtijd staan jouw behoeftes en die van je gezin centraal.

De bevalling; je kijkt er naar uit of je ziet er tegenop. Of allebei! Maar het moment komt dat je kindje geboren gaat worden. Hoe fijn is het als dat in rust en vertrouwen gaat. Ik sta voor je klaar, thuis of in het ziekenhuis. Moeder worden is zoiets groots. Als je je op dat moment gezien en gedragen voelt, is het een ervaring die niet meer stuk kan. Hoe het ook loopt.

Lactatiekunde

Baby’s hebben maar drie dingen écht nodig: eten, warmte en heel veel liefde. Hoe je je kindje ook wilt voeden, Marieke staat voor je klaar met advies en een luisterend oor. Als lactatiekundige is haar specialisme hulp bij borstvoeding. Bemoedigend, maar nooit dwingend. Al tijdens je zwangerschap kun je je met Marieke voorbereiden op het geven van borstvoeding.

Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst

Eén verloskundige met tijd en ruimte, een luisterend oor en deskundige zorg door ruime ervaring. Een nieuwe, kleinschalige praktijk voor verloskunde in de gemeente Overbetuwe.

Als verloskundige, echoscopist en lactatiekundige bied ik je complete zorg in deze bijzondere periode van je leven. Kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamperiode, bij verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst ben je in vertrouwde handen.

Voor je afspraken op het spreekuur kom je naar de Brittanjesingel 59 in Zetten. Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst is gevestigd ín het gebouw van Fysiovier+, goed bereikbaar en anoniem.

Buik Baby BorstVerloskundigenpraktijk Buik Baby Borst

Brittanjesingel 59
6671 AX Zetten
Telefoon: 06-20080015.

Email: [email protected]

Website: Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst

Facebook: https://www.facebook.com/buikbabyborst

Instagram: https://www.instagram.com/buikbabyborst/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden