112

Vernielingen bij bowlingcentrum De Wanmolen

De kapotte ruiten zijn inmiddels voorzien van houten platen
Foto: Overbetuwe Nieuws

ZETTEN – Bij bowlingcentrum De Wanmolen zijn in de nacht van zaterdag op zondag een aantal ruiten vernield. De eigenaar kreeg een telefoontje van de politie en wilde eigenlijk wachten tot de volgende dag om te gaan kijken. Toen zijn bedrijfsleider hem liet weten dat de schade groot was, kwam hij toch een kijkje nemen.

Dat schrijft Omroep Gelderland.

Het is door alle coronamaatregelen ongekend rustig bij De Wanmolen. Waar normaal gesproken auto’s op het parkeerterrein staan, is deze tegenwoordig vrijwel leeg. Bowlingcentrum is al maanden gesloten en de toekomst is onzeker. Er komen geen mensen meer die een avondje komen bowlen en de vergoeding van de overheid is ontoereikend.

Vernielingen zijn aanzienlijk

Eigenaar Devrim Güven is verbijsterd over de vernielingen. Het is de zoveelste klap in deze zware tijd voor hem. De schade is aanzienlijk aan de vijf grote ruiten. Inmiddels zijn er houten platen voor de ramen geplaatst. Devrim hoopt dat het bij dit ene incident blijft.

Ben getuigen van de vernielingen of weet je meer over de dader(s), neem dan contact op met politie Overbetuwe op 0900-8844. Wil je anoniem blijven meld je dan via Misdaad Anoniem of bel 0800-7000.

Bekijk hier de video van Omroep Gelderland over de vernielingen van De Wanmolen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen