Overbetuwe helpt elkaar door nieuw platform ‘helpeninoverbetuwe.nl’

Vele handen kunnen veel hulp bieden
Vele handen kunnen veel hulp bieden
Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Inwoners van Overbetuwe die een ander willen helpen of iets willen doen kunnen voortaan terecht op het platform Helpen in Overbetuwe.

Helpen in Overbetuwe biedt mensen en organisaties, die zich inzetten om Overbetuwe nog fijner en plezieriger te maken, extra mogelijkheden.

Helpen in Overbetuwe

Wil je iets doen? Zoek dan naar een leuke activiteit in de vacaturebank via slimme zoekfilters. Misschien heb je zelf ergens hulp bij nodig? Ook dan kan je terecht op Helpen in Overbetuwe door een eigen oproep te plaatsen. Binnenkort komt er een talentenbank, waar mensen aangeven bij welke activiteiten zijn graag helpen. Organisaties kunnen zich op Helpen in Overbetuwe nog beter profileren en al hun vrijwilligers heel makkelijk een groepsbericht sturen.

“Inwoners kunnen hun hulp aanbieden of hulp vragen. Verenigingen kunnen hier hun vacatures plaatsen in de vacaturebank,”

aldus Marjan Hiemstra, sociaal werker bij Forte Welzijn. Met de lancering van Helpeninoverbetuwe.nl krijgen we één platform dat de websites overbetuwevoorelkaar.nl en Vrijwilligerswerkgelderland.nl/Overbetuwe vervangt.

Bron: Dorpskrant Herveld/Andelst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen