De Batsers gaon deur met online carnaval

CV de Batsers
CV de Batsers
Foto: De Batsers

ELST- ‘As ‘t effe kan’, dat is het carnavalsmotto van carnavalsvereniging De Batsers dit jaar. Door het coronavirus zal Elst niet rood, geel en groen kleuren in februari.

Toch wil de carnavalsvereniging het carnaval niet helemaal stilletjes voorbij laten gaan. Daarom organiseert zij een online pronkzitting. Dus pak een drankje, kiek, zing en lach mee want carnaval 2021 mag niet zomaar stilletjes voorbij gaan!

Veurgloeien

Zaterdagavond 13 februari kunnen geïnteresseerden vanaf 19.30 uur “veurgloeien” met DJ Henk. De online pronkzitting vindt via YouTube plaats van 20.00 uur tot 21.00 uur. Daarin worden de kijkers meegenomen naar pronkzittingen door de jaren heen.

‘Als ‘t effe kan’… ben je van harte welkom om online de zitting bij te wonen. Dit is natuurlijk helemaal gratis. Wil je alvast in de carnavalsstemming komen? Luister dan naar het radiostation Batsers FM. Luister lekker 24 uur zeven dagen per week naar de lekkerste carnavalsplaatjes en de mooiste liedjes uit de Pronkzittingen.

Daarnaast kunnen de kinderen in de week voor carnaval meedoen aan een kleurwedstrijd en wordt er een speurtocht georganiseerd die men op eigen houtje kan doen. Meer informatie hierover is te vinden op de social mediakanalen en op de website van De Batsers.

Cookieinstellingen