Op weg naar een zonnige zomer met Zonnebloem Heteren

Zonnebloem Heteren speelde voor Valentijn
Zonnebloem Heteren speelde voor Valentijn
Foto: Zonnebloem Heteren

HETEREN- Alsof het al zomer was, zulk mooi weer was het toen bestuursleden van Zonnebloem Heteren bij hun gasten langs gingen om hen te verwennen met een zakje heerlijke, Made in Heteren, chocolaatjes.

Alleen de wereld was wit en de temperatuur was onder nul. Maar toch willen de bestuursleden van de Zonnebloem optimistisch zijn. Een aantal gasten heeft inmiddels het vaccin tegen dat vervelende virus gekregen en dat is een eerste stap in de goede richting.

Denkend aan zomer

Best nog een lange weg te gaan, dat realiseren ze zich zeker, maar stiekem denken ze al weer aan het organiseren van leuke activiteiten voor hun gasten zoals het kersen eten of de picknick bij SDOO. Niet te hard van stapellopen. Zonnebloem Heteren gaat voorlopig door op de vorig jaar ingeslagen weg.

Dat betekent zo nu en dan een beetje aandacht schenken aan hun gasten zoals op die prachtige winterdag. Het was fijn om te zien dat de gasten het beste ervan weten te maken in deze nare omstandigheden. Maar ook zij kijken er naar uit om weer eens ouderwets met elkaar op stap te gaan. Wat zou het geweldig zijn als we dat over een half jaar kunnen doen. Hoeft de zon niet eens te schijnen, is het toch een zonnige zomer!

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen