Overbetuwe Lockdown Winteralbum 2021; IJspret voor kleintjes

Vanuit de hele gemeente Overbetuwe hebben wij foto’s gekregen voor het Overbetuwe Lockdown Winteralbum. Deze mooie plaatjes zijn deze week ingestuurd.

We besloten om aparte Winteralbums te maken. Want het was soms moeilijk kiezen uit de foto’s

Acht dagen sneeuw- en ijspret

De afgelopen dagen vroegen wij steeds om foto’s van het winterse weer, de sneeuw- en ijspracht en pret. We hebben zoveel leuke foto’s ontvangen dat we meerdere albums plaatsen, het moeilijk was de mooiste te kiezen. Daarom laten we ze vandaag foto’s van het ijspret van de kleinsten onder ons zien, aangezien het gaat dooien.  Wij willen iedereen enorm bedanken voor de bijdragen aan het winteralbum! Zonder jullie, was het nooit zo’n mooie en grote collectie geworden!

Eerste winter

Voor de kleinsten onder ons was de sneeuw en het ijs heerlijk! Wat een ijspret hadden de kleintjes! Dappere pogingen werden gedaan op de schaats, maar ook voortgetrokken worden met de slee was een groot plezier! Koude snoetjes met een rood neusje zag je overal op het ijs. Voor sommigen was het de eerste keer om zo’n winter mee te maken!

♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen