Lions Club Midden Betuwe reikt tablets uit voor ontmoeting

Lions Club Midden Betuwe reikt tablets uit
Foto: Marc Jansen

Lions Club Midden Betuwe heeft op 16 februari maar liefst acht tablets aan Forte Welzijn gegeven. Onder het motto ‘we serve’ heeft de Lions Club vanaf het begin van de coronacrisis een aantal acties uitgezet. Acties waarbij mensen die het moeilijk hebben worden geholpen of gesteund.

Jolanda Janssen, Jongerenopbouwwerker Forte Welzijn:

“Door deze tablets kunnen we mensen blij maken die op dit moment niet naar buiten kunnen. Op deze manier kunnen ze hun vrienden en/of familie toch nog ontmoeten”.

Lions Club Midden Betuwe

In de Lionsclub werken mensen uit Midden Betuwe op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Primair voor de lokale gemeenschap, maar daarnaast via de overkoepelende organisatie Lionsclubs International ook vaak voor hulpverlening elders in de wereld. Lionsclubs bepalen zelf de doelen die ze willen ondersteunen en de wijze waarop ze uitvoering geven aan de dienstverlening. Politiek, religie en etnische achtergrond zijn in het clubleven taboe, maar verder zijn Lionsclubs binnen bepaalde spelregels autonoom.

Er zijn mannenclubs , vrouwenclubs en gemengde clubs, maar geen enkele club is hetzelfde! De minimum leeftijd voor het lidmaatschap is 18 jaar, er is geen maximumleeftijd. Lionsclubs handelen onder het motto: We Serve, wij dienen.

Foto: Uitreiking tablet (vlnr Antoine Haggenburg, President Lions Club Midden Betuwe en Jolanda Janssen, Forte Welzijn)

♦♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden