Spaar mee voor stoere houten banken bij speeltuin Hemmen

Doneer voor houten banken bij de speeltuin Hemmen
Doneer voor houten banken bij de speeltuin Hemmen
Foto: Overbetuwe Nieuws

HEMMEN- De Dorpsvereniging Hemmen is het initiatief ‘Plaatsen banken bij speeltuin Hemmen’ is op OverbetuweDoetNL gestart. Voor twee stoere houten banken is € 1000,- nodig.

Het streven is om de banken in juni/juli te laten plaatsen zodat er deze zomer nog gebruik van gemaakt kan worden. Lukt dat niet, dan natuurlijk zo snel mogelijk erna. De banken worden gemaakt van boomstammen, behandeld en bewerkt. Ze worden geplaatst door vrijwilligers van het Lijndensche Fonds.

De Dorpsvereniging wil Hemmen nog leuker maken voor kinderen die met hun ouders of grootouders een wandeling gaan maken. Daarvoor willen ze de natuurlijke en stoere speeltuin upgraden. Kinderen kunnen als afsluiting van de wandeling ravotten in de speeltuin of zonder een rondje wandelen even stoom afblazen. Voor de ouderen zouden banken fijn zijn waarop ze kunnen uitrusten.

Vind je dit ook een leuk initiatief? Doneer dan jouw waardecheque op dit initiatief op OverbetuweDoetNL.

De Dorpsvereniging Hemmen

De Dorpsvereniging Hemmen organiseert maandelijks activiteiten, veelal in het mooie Hemmen. Leden of niet-leden kunnen hieraan altijd meedoen. Helaas liggen de activiteiten vanaf aanvang coronamaatregelen stil. Ze is optimistisch en heeft er vertrouwen in dat ze in het derde kwartaal van dit jaar weer wat kan organiseren.

Waardecheques komen er weer aan

Hebben jullie een goed idee om de buurt leuker, mooier of beter te maken? Dan is dit een goed moment om jullie idee aan te melden op OverbetuweDoet.nl. Tussen 9 en 20 april worden de Overbetuwe Doet waardecheques van €7,- weer bezorgd in heel Overbetuwe. Dit is geld van de gemeente dat inwoners mogen besteden aan een initiatief naar keuze. Kijk hier op OverbetuweDoetNL, hét platform voor bewonersinitiatieven en meld jullie idee aan zodat je nog mee kunt sparen als de cheques in de brievenbus vallen en verzamel waardecheques en andere donaties voor de uitvoering. Juíst nu: online of op afstand SAMEN iets doen.

♦♦♦

Cookieinstellingen