Lasergames voor jongerencentrum Heteren laat bewoners schrikken

Dat was even schrik toen jongeren bezig waren met laserganmes
Foto: PublicDomainPictures

Heteren – Inwoners van Heteren schrokken van rondlopende mensen met lampen in het donker aan de Achterstraat, vlakbij de snelweg. Het bleek om onschuldige lasergames te gaan.

Het jongerenwerk van Forte Welzijn in de Overbetuwe heeft materiaal voor lasergames aangeschaft. Het gaat hier om niet-professioneel materiaal. Dit kon nu makkelijk omdat er een coronasubsidie beschikbaar was. De jongeren mochten het al een paar keer uitproberen.

Lasergames

Eindelijk mochten de jongeren weer buiten spelen met elkaar. Met acht personen werd de lasergames gespeeld in het donker bij het bosje aan de Achterstraat. Dikke pret voor iedereen! Twee weken achter elkaar werd op vrijdag een uur lasergame gespeeld. Daar hebben we twee weken achter elkaar op vrijdag telkens een klein uur lasergames gespeeld. Eindelijk was er weer wat te beleven!

Bewoners in de omgeving dachten echter dat er gespuis rondliep met lampen. Daar schrok men wel van! Later bleek dat het echt alleen spelende jongeren uit Heteren waren en kon erom gelachen worden.

Het materiaal mag en kan vaker gebruikt worden en wij willen het best af en toe ook uitlenen!

Jongerencentrum Heteren

Elke woensdagmiddag maken drie studenten van de HAN gebruik van de ruimte van het jongerencentrum. Jongerenwerk Heteren is blij dat ze een project in het dorp kunnen ondersteunen door de ruimte beschikbaar te stellen. Het jongerencentrum is nog steeds elke vrijdagavond open. Dit is slechts voor een kleine groep en op afspraak. Maximaal 8 jongeren onder de 18 jaar zijn dan aanwezig. De jongeren en de jongerenwerker kunnen niet wachten tot zij weer met de hele groep tegelijk samen kunnen komen!

♦♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden