GroenLinks Overbetuwe zoekt kandidaat raadsleden

GroenLinks is op zoek naar nieuwe kandidaat raadsleden
Foto: GroenLinks

In maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. GroenLinks is op zoek naar mensen die namens GroenLinks in de gemeenteraad het sociale en groene geluid waar zij voor staan willen uitdragen. 

De samenstelling van de kandidatenlijst zal divers zijn. Dat betekent dat GroenLinks zoekt naar mensen met verschillende achtergronden.

Diversiteit

Daarbij kan het gaan om verschillende culturele achtergronden, leeftijd en opleidingsniveau. Maatschappelijke betrokkenheid en spreiding van kandidaten in de gemeente is ook van belang. Daarnaast is ervaring en interessegebied iets waar GroenLinks naar kijken. Ze willen kandidaten die een zo breed mogelijke inhoudelijke betrokkenheid vertegenwoordigen; van klimaat tot de aanpak van armoede en van emancipatie tot fietsbeleid.

Wil jij je steentje bijdragen, en samen met GroenLinks werken aan een groenere en socialere gemeente? Mail dan naar [email protected], of bel onze fractievoorzitter Rik van den Dam op 06-5183 6218, om meer informatie te krijgen en/of te solliciteren. GroenLinks heet je graag welkom in hun team!

♦♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden