19 augustus: Open dag Proeftuin Randwijk

Kom jij ook naar de Proeftuin Randwijk?
Foto: pasja1000 via Pixabay

Randwijk – Het einde van de coronacrisis lijkt naderbij te komen. Daarom hebben de partners van Proeftuin Randwijk besloten een start te maken met de organisatie van de jaarlijkse open dag die dit jaar gehouden wordt op 19 augustus. De partners kijken er echt naar uit iedereen in een ontspannen sfeer te mogen ontvangen.

Er worden dit jaar meer dan 600 bezoekers verwacht. Bezoekers zijn welkom vanaf 13:30 uur. De eerste rondleiding start om 14:15 uur. De activiteiten eindigen rond 20:30 uur waarna voor wie dat wil wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Teelt van groot- en kleinfruit

In het programma wordt aandacht besteed aan de teelt van grootfruit (biologisch en conventioneel) en aan de teelt van kleinfruit. Daarnaast zullen er ook demo’s zijn van machines uitgerust met de nieuwste technologie. “Tussen de diverse activiteiten door krijgen de bezoekers alle tijd om de ruim opgezette bedrijvenmarkt te bezoeken onder het genot van een (gratis) hapje en drankje. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende Covid-19 maatregelen”, aldus de organisatie.

Standhouders & hoofdsponsor gezocht

Elk bedrijf dat zich tijdens de open dag wil presenteren kan zich aanmelden voor een plek op de bedrijvenmarkt. Klik hier voor alle informatie over de mogelijkheden, voor de aanmeldlink en voor de bijbehorende kosten. In verband met Covid-19 is annuleren is kosteloos mogelijk t/m 31 juli 2021. “Als het evenement door de geldende coronaregels na 1 augustus geannuleerd moet worden dan betaald u uiteraard niets”, aldus de organisatie.

Voor meer informatie Proeftuin Randwijk

♦♦♦

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden