Beginnerscursus Schrijfkring Elst in september van start

Foto: Dariusz Sankowski via Pixabay

De Schrijfkring Elst van Forte Fit gaat in september weer van start! Is het ook iets voor jou? Een kort gedicht? Een waargebeurd verhaal? Een sprookje? Altijd al zoiets willen schrijven? Dan is dit jouw kans. Forte Fit geeft jou de handvatten en jij gaat aan de slag.

De begeleiding is in handen van Hennie van Ee en Ans Blom. De groep bestaat uit minimaal 6 tot maximaal 8 personen. Tijdens de bijeenkomsten krijg je een korte schrijfopdracht, bespreken een schrijftechniek en lezen elkaar de gemaakte thuiswerkopdracht voor. Iets voor jou? Meld je dan gauw aan!

Schrijven met vaste onderwerpen

De leden van de Schrijfkring komen twee keer per maand bij elkaar op vrijdagochtend in de bibliotheek in Elst. De bijeenkomsten hebben niet echt een vaste structuur, maar bevatten wel iedere keer een aantal vaste onderwerpen. Dit zijn:

  • aan elkaar voorlezen van de teksten van de thuisopdracht.
  • geven van feed back op de geschreven teksten.
  • behandelen van een nieuwe schrijfstijl of werkvorm.
  • oefenen met het behandelde onderwerp.
  • introductie van de nieuwe thuisopdracht.

Ontdek hoe leuk schrijven kan zijn en kom eens naar de Schrijfkring om gelijkgestemden te ontmoeten. Het is beslist geen cursus waarbij je gewezen wordt op taal en/of stijlfouten. Die bestaan bij de cursus niet! Het gaat om de intentie van wat is opgeschreven en wat het bij jezelf en anderen oproept.

Meer informatie

Meer informatie kan je opvragen bij Ans Blom (telefoon 0636045494). Aanmelden kan via Ans ([email protected]) of Hennie ([email protected]).
Start nieuwe Beginnersgroep: 24 september 2021

Praktische informatie: Locatie in de bibliotheek Elst. Tijden: 9.45 uur – 12.15 uur en kosten  € 75,- voor het hele seizoen.

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen