14 Klussen aangemeld voor NLdoet in Overbetuwe

Foto: Pexel via Pixabay

Op 28 en 29 mei organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden andere organisaties in het land, weer NLdoet. Ook vele vrijwilligers uit Overbetuwe steken elk jaar hun handen uit de mouwen. Dit jaar staan er 14 klussen binnen onze gemeente op de planning.

Zo heeft Stichting Kinderboerderij Overbetuwe een opknap- en schoonmaakdag op het programma staan. Kan Gymvereniging ONA in Slijk-Ewijk jouw hulp gebruiken bij het opbouwen van het gymgebouw. Kun je meehelpen met sorteren bij Ruilpunt KrijgdeKleertjes in Elst of een tovertunnel aanleggen bij De Santackergaard, het bloemen- , bijen- en voedselbos in Park Lingezegen. Misschien steek je liever je handen uit de mouwen voor een grotere klus bij peuteropvang De Kleine Musketiers?

Doe mee

Wil jij ook een dagje vrijwillig de handen uit de mouwen steken voor een organisatie uit Overbetuwe? Doe dan mee aan NLdoet op 28 en 29 mei. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook.

Voor een volledig overzicht van alle klussen in gemeente Overbetuwe kijk op NLdoet. Via deze website kun jij je ook aanmelden voor één van de klussen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen