Fototentoonstelling FOCEL bij huisartsenpraktijk Corsten-Kleerekooper

Fototentoonstelling in Elst
Fototentoonstelling in Elst
Foto: Christianne Janssen via FOCEL

Elst – Fotoclub Elst is ook actief in coronatijd. Hieruit is een fototentoonstelling ontstaan bij huisartsenpraktijk Corsten-Kleerekoper in Elst.

Fotografie gaat goed samen met afstand houden, buiten of in eigen huis actief zijn en online samenwerken. De foto’s zijn aangeleverd door 26 van de leden. Leden die trouwens uit de hele regio komen, van Arnhem tot Nijmegen en van Driel tot Gendt.

Coronatijd als inspiratie 

Een deel van de hobby-fotografen heeft zelfs de coronatijd als inspiratie genomen. De fototentoonstelling in Elst weerspiegelt het niveau van de leden. Zowel relatieve beginners als gevorderden zijn welkom en bijna iedereen doet altijd mee. De foto’s zullen een half jaar hangen. Voor meer info over de expositie of fotoclub kun je contact opnemen met [email protected]

Vanaf mei zijn de vijftig grote fotoprints te zien. Deze expositie is ook online te bekijken.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen